Compania

     Infiintata in 1997, compania de distributie specializata S.C. COMTECH CO si-a desfasurat cu mare succes activitatea pe piata tevilor fara sudura din otel carbon si slab aliat. Avand ca obiectiv furnizarea unei game extinse de servicii la nivelul asteptarilor pietei, compania a devenit in scurt timp cel mai important distribuitor de tevi din Romania. Datorita colaborarilor cu marii producatori de tevi din otel romani si europeni, precum si datorita depozitelor sale aflate in puncte strategice din Romania, COMTECH CO este cel mai mare distribuitor din Romania.

     Pentru a-si mentine pozitia de lider pe piata si pentru a le putea oferi clientilor produse de calitate si diversificate, precum si oferte cat mai flexibile, in Octombrie 2012, COMTECH CO a creat in sediul sau central din Slatina o noua linie de izolare.

     Astazi compania are trei puncte de lucru, cu un total de 80 de angajati: Slatina, Timisoara si Roman. Depozitele COMTECH CO depasesc 30.000 de metri patrati, iar jumatate din aceasta suprafata este acoperita, ceea ce permite companiei sa depoziteze o gama variata de produse, respectiv peste 8.000 de tone de material disponibile.

Calitate Garantata

     Imbunatatirea constanta a serviciilor si mentinerea unui standard ridicat al calitatii produselor au fost dintotdeauna obiectivele principale ale companiei S.C. COMTECH CO. Din acest considerent, pe langa eficienta cu care isi livreaza produsele, compania dispune si de echipamentul necesar efectuarii unei serii de procese care imbunatatesc in mod semnificativ produsele. Datorita laboratorului modern pentru controlul calitatii si datorita capacitatii de a furniza tevi cu triplu strat de izolare, compania poate satisface cererile exigente ale pietelor de petrol si gaz de pe tot teritoriul Europei, Africii de Nord si al Orientului Mijlociu.

     Pentru a garanta calitatea produselor, compania efectueaza in mod sustinut verificari ale proceselor tehnice si ale produsului finit, inainte de livrare. Toate produsele sunt garantate cu certificate de calitate prevazute de normele in vigoare.

     Toate sediile companiei sunt certificate EN ISO 9001:2000.

 

 

 

Avantaje Logistice

 

 

 

     Intr-o piata globala aflata in continua evolutie, logistica joaca un rol decisiv in garantarea unor servicii de calitate si profesioniste.

     Din acest punct de vedere, faptul ca depozitele S.C. COMTECH CO sunt situate in cele mai importante zone din Rom├ónia, in apropierea principalelor fabrici producatoare de otel si au legaturi facile cu liniile feroviare reprezinta un avantaj semnificativ fata de competitori deoarece permite companiei sa livreze marfa clientilor de pe intreg teritoriul national, precum si in strainatate, pe cale rapida si pe canale rutiere, feroviare sau maritime.

     In plus, suprafata de peste 30.000 de metri patrati a depozitelor permite stocarea unor cantitati mari de materiale si materii prime, dar si de produse finite. In acelasi timp, parcul de vehicule si macarale pe care compania il detine, ii permite sa asigure servicii rapide, complete si de inalta calitate, care se ridica la nivelul oricarei comenzi sau cerinte.