Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

BINE ATI VENIT LA COMTECH CO.

VA VOM DOVEDI EFICIENTA NOASTRA!

Imbunatatirea constanta a serviciilor si mentinerea unui standard ridicat al calitatii produselor au fost dintotdeauna obiectivele principale ale companiei S.C. COMTECH CO. Din acest considerent, pe langa eficienta cu care isi livreaza produsele, compania dispune si de echipamentul necesar efectuarii unei serii de procese care imbunatatesc in mod semnificativ produsele. Datorita laboratorului modern pentru controlul calitatii si datorita capacitatii de a furniza tevi cu triplu strat de izolare, compania poate satisface cererile exigente ale pietelor de petrol si gaz de pe tot teritoriul Europei, Africii de Nord si al Orientului Mijlociu.

PRODUSE

Livram din stoc tevi din otel fara sudura cu diametre cuprinse intre 8 si 610 mm si calitati conform standardelor EN 10297-1, 10210-1, 10216-1, 10216-2, 10216-4 etc.

DETALII

SOLUTII

Sectia de izolare COMTECH poate acoperi teava cu trei straturi de polietilena, precum si cu trei straturi de polipropilena, cu o grosime de acoperire totala de pana la 4 mm.

DETALII

IDEI

Am creat un laborator de control al calitatii echipat cu aparatura de ultima ora, care garanteaza respectarea standardelor ISO 21809, UNI, DIN 30670/30678, NFA, CANADIAN.

DETALII

SUPORT

Datorita capacitatilor noastre putem oferi servicii consultanta, stocare, transport si procesare. Serviciile noastre de logistica pot garanta livrarile in cel mai scurt timp.

DETALII

Afacerile Comtech CO Slatina cresc cu 20 de procente

     „La finele anului 2010 am luat decizia de a investi in propria fabrica de izolare cu polietilena a tevilor pentru transport petrol si gaze, deoarece costurile de transport pentru efectuarea acestei operatiuni la alte fabrici din Europa era mare. Constructia efectiva a unitatii de productie a fost demarata in august 2011, urmand ca in noiembrie 2012 sa livram primele produse”, a declarat Constantin Goanta.